Investițiile în criptoactive sunt extrem de volatile și nereglementate în unele țări din UE. Nu există protecție pentru consumatori. Se pot aplica taxe pe profituri.
Ce este Alpha Finance Lab [ALPHA] – detalii, preț și platforme de tranzacționare ALPHA
- Stella
(ALPHA) - Price $0.032
- Market Cap$29.61 M
Ce este Alpha Finance Lab (ALPHA)?

Alpha Finance Lab (ALPHA) este o rețea de produse și soluții Defi interoperabile. ALPHA se concentrează exclusiv pe spațiul DeFi și urmărește să ofere profituri maxime utilizatorilor DeFi, cu un risc minim. Pentru a oferi profituri maxime, Alpha Finance Lab efectuează cercetări de piață pentru a explora cererea nesatisfăcută iar apoi lansează produse pentru a capta cererea pieței. Alpha Finance Lab a strâns fonduri de la unele dintre cele mai reputabile nume din industria cripto, cum ar fi Defiance Capital, MultiCoin Capital și The Spartan Group.
Alpha Lending, bazat pe Binance Smart Chain, a fost primul produs creat de Alpha Finance Lab. Este un protocol de creditare descentralizat în care ajustarea ratei dobânzii are loc în mod algoritmic. Tokenul nativ al Alpha Finance Lab este cunoscut sub numele de ALPHA, iar peste 20% din oferta sa circulantă este mizată, la o valoare actuală de 70 milioane USD.
Cumpără, vinde sau tranzacționează criptomoneda ALPHA →
Investițiile în criptoactive sunt foarte volatile și nu sunt reglementate în anumite țări din UE. Nu există nicio protecție pentru consumatori. Se poate aplica impozit pe profit.
Ce problemă rezolvă Alpha Finance Lab?
Există două probleme specifice pe care Alpha Finance Lab își dorește să le rezolve, iar acestea sunt:
- Majoritatea produselor DeFi sunt construite pe Ethereum, ceea ce limitează creșterea numărului de protocoale DeFi din cauza problemelor de scalabilitate deja cunoscute ale Ethereum. De asemenea, folosind exclusiv Ethereum, utilizatorii DeFi sunt lipsiți de posibilitatea de a accesa beneficiile altor rețele blockchain care oferă taxe mai mici.
- O altă problemă care afectează spațiul DeFi este lichiditatea scăzută pe schimburile descentralizate, ceea ce are ca rezultat o volatilitate mai mare a prețurilor pe DEX-uri. Acest inconvenient împiedică mulți utilizatori noi să opteze pentru schimburi descentralizate în detrimentul celor centralizate.
Alpha Finance își propune să rezolve aceste probleme prin reducerea decalajului dintre produsele și soluțiile pe care le doresc utilizatorii DeFi și ceea ce este disponibil pe piață. În esență, ei construiesc un ecosistem de produse DeFi care vor funcționa în sinergie pentru a oferi profituri maxime utilizatorilor lor, reducând în același timp expunerea la dezavantaje. De asemenea, produsele DeFi ale Alpha Finance Lab vor atrage noi utilizatori prin eliminarea problemelor predominante în DeFi, ceea ce va îmbunătăți ratele sale de adoptare.
Procesul de dezvoltare a produsului la Alpha Finance Lab
Pentru a construi produse DeFi unice și inovatoare, Alpha Finance Lab folosește un proces în doi pași. În primul rând, dezvoltatorii efectuează cercetări aprofundate pentru a identifica cele mai presante probleme în DeFi. În cel de-al doilea pas, aceștia evaluează cererea existentă pe piață pentru o soluție la problema pe care au întâlnit-o în cercetarea lor inițială.
După evaluarea cererii de pe piață, aceștia continuă să facă brainstorming pentru a identifica un produs sau o soluție pentru respectiva problemă, care să capteze cererea pieței. Echipa Alpha Finance Lab rulează apoi mai multe simulări pentru validarea ideilor, ceea ce îi ajută să lanseze produse DeFi inovatoare și ușor de utilizat.
Produse Alpha Finance Lab
Alpha Lending
Lansat în septembrie 2020, Alpha Lending este un protocol de creditare descentralizat bazat pe pool. Cu Alpha Lending poți deveni creditor sau poți împrumuta din fondul său comun.
Pentru a deveni creditor pe Alpha Lending trebuie să depui activele acceptate pe protocol, care, la rândul lor, sunt depuse într-un contract inteligent care arată cantitatea agregată de lichiditate disponibilă pentru activele din fondul comun. După depunerea activelor acceptate, vei primi sume purtătoare de dobândă într-o sumă egală cu criptomoneda acceptată pe care ai depus-o în protocolul Alpha Lending.
Dacă dorești să împrumuți din fondul de lichiditate, va trebui să depui active colaterale precum BNB și alte active suportate. Suma pe care o poți împrumuta din protocol depinde de raportul Loan-to-Value (LTV) al activului colateral. Raportul LTV variază în funcție de tipul de garanție pe care o alegi. De exemplu, BNB are un raport LTV de 75%. Acest lucru înseamnă că dacă depui BNB ca garanție, vei primi 75% din valoarea actuală a fondurilor BNB pe care le-ai depus sub formă de împrumut.
Alpha Homora
Există două versiuni de Alpha Homora, cunoscute ca Alpha Homora V1 și Alpha Homora V2. Alpha Homora V1 este disponibil atât pe blockchain-ul Ethereum, cât și pe Binance Smart Chain. Alpha Homora este primul produs bazat pe Ethereum care a oferit utilizatorilor DeFi posibilitatea să ia poziții de pârghie.
Alpha Homora este un produs inovator de la Alpha Finance Lab. Acesta oferă o oportunitate bună pentru creditorii Ethereum și BNB de a câștiga o dobândă mai mare.
Versiunea V2 a fost lansată la 1 februarie 2021 și este o extindere a utilității Alpha Homora V1. Cu Alpha Homora V2 utilizatorii pot lua poziții cu efect de pârghie pe Uniswap, Balancer, Curve și SushiSwap. Aceasta oferă un efect de pârghie de până la 9X pentru o varietate de active, inclusiv ETH și stablecoin-uri.
La momentul redactării acestui articol, valoarea totală blocată în Alpha Homora este de peste 1,139 miliarde USD. Din această sumă, pe Alpha Homora V1 bazat pe Ethereum există fonduri blocate în valoare de peste 683 milioane USD, iar pe Alpha Homora bazat pe BSC sunt peste 153 milioane USD. Pe de altă parte, Alpha Homora V2 deține fonduri blocate în valoare de peste 302 milioane USD.
AlphaX
AlphaX a fost lansat în 2021 și permite utilizatorilor să-și acopere pozițiile de yield farming. AlphaX este inspirat de Uniswap și oferă utilizatorilor DeFi posibilitatea să interacționeze perpetual prin interfața sa user-friendly. Folosind AlphaX, utilizatorii DeFi pot lua atât poziții lungi, cât și scurte.
AlphaX este o platformă fără custodie, astfel că utilizatorii nu trebuie să treacă printr-un proces KYC pentru a începe să folosească acest produs. Întrucât conceptul de tranzacții perpetue este oarecum complicat pentru traderii începători, aceasta este o categorie mare de utilizatori pe care Alpha Finance Lab își propune să o vizeze prin AlphaX.
Pentru a simplifica swapurile perpetue, AlphaX combină atât ratele de finanțare, cât și prețurile. În acest fel, utilizatorii nu trebuie să-și amintească tarifele. Ratele sunt ajustate automat prin luarea în considerare a prețurilor activului suport. Astfel, atât traderii short, cât și cei long nu trebuie să își finanțeze pozițiile în mod continuu.
Combinația dintre AlphaX și Alpha Homora este exemplul perfect de sinergie între produsele DeFi de la Alpha Finance Lab. În timp ce cu AlphaX poți minimiza riscurile, cu Alpha Homora poți maximiza profiturile.
Tokenul Alpha
Tokenul nativ al Alpha Finance Lab este cunoscut sub numele de ALPHA, iar oferta sa maximă este de 1.000.000.000. În prezent, oferta circulantă ALPHA este de 446.330.126 jetoane. Criptomoneda ALPHA are trei cazuri de utilizare.
Primul caz de utilizare este în guvernarea laboratoarelor Alpha Finance, deoarece fiecare deținător de jetoane va avea un număr de voturi corespunzător numărului de jetoane ALPHA pe care le deține. Holderii își pot exercita astfel voturile asupra aspectelor cruciale legate de produsele Alpha Finance Lab.
Al doilea caz de utilizare este tokenul de utilitate. Acesta permite deținătorilor de token-uri să primească recompense de miză prin staking sau să câștige o parte din comisioanele de rețea prin furnizarea de lichiditate.
Nu în ultimul rând, cu jetoanele ALPHA utilizatorii pot debloca și funcționalități suplimentare pe produsele Alpha Finance Lab, acesta fiind al treilea caz de utilizare.
Cum să cumperi Alpha Finance Lab (ALPHA)?
DeFi este segmentul cu cea mai rapidă creștere din lumea cripto. Dar problemele predominante în spațiul DeFi acționează ca niște cătușe și îl împiedică să-și realizeze adevăratul potențial. Un proiect precum Alpha Finance Lab poate face însă diferența. Produsele unice și inovatoare de la Alpha Finance Lab vor ajuta la atragerea de noi utilizatori ai aplicațiilor DeFi. Astfel, este de la sine înțeles faptul că, odată cu creșterea pieței produselor DeFi, Alpha Finance Lab va câștiga și mai multă importanță în acest spațiu.
Poți cumpăra criptomonede ALPHA de pe oricare dintre cele 3 platforme de tranzacționare criptomonede enumerate mai jos:
- – utilizează codul de reducere VAE18EEC pentru 20% cashback din toate taxele de tranzacționare
- KuCoin
- Gate.io
Cum să stochezi Alpha Finance Lab (ALPHA)?
Dacă dorești să faci o investiție majoră în ALPHA sau dacă plănuiești să păstrezi această criptomonedă pentru perioade lungi de timp, un portofel crypto hardware este cea mai bună opțiune. Portofelele hardware păstrează criptomonedele într-un mediu de stocare offline, în așa-numita „depozitare la rece”. Această strategie va ține amenințările online departe de fondurile tale. Portofelele crypto Ledger Nano S sau Ledger Nano X, mai avansat, acceptă criptomoneda Alpha Finance Lab (ALPHA).
Alte criptomonede
- BCH – criptomoneda Bitcoin Cash [BCH]
- USDC – criptomoneda USD Coin [USDC]
- XLM – criptomoneda Stellar [XLM]
- LUNA – criptomoneda Terra [LUNA]
- WBTC – criptomoneda Wrapped Bitcoin [WBTC]
- DOGE – criptomoneda Dogecoin [DOGE]
- THETA – criptomoneda THETA [THETA]
- CRO – criptomoneda Crypto.com Coin [CRO]
- VET – criptomoneda VeChain [VET]
- AAVE – criptomoneda AAVE [AAVE]
- ATOM – criptomoneda Cosmos [ATOM]
- XMR – criptomoneda Monero [XMR]
- AVAX – criptomoneda Avalanche [AVAX]
- EOS – criptomoneda EOS [EOS]
- FTT – criptomoneda FTX Token [FTT]
- TRON – criptomoneda TRON [TRX]
- IOTA – criptomoneda IOTA [MIOTA]
- SOL – criptomoneda Solana [SOL]
- FIL – criptomoneda Filecoin [FIL]
- ALGO – criptomoneda Algorand [ALGO]
- XTZ – criptomoneda Tezos [XTZ]
- NEO – criptomoneda Neo [NEO]
- DAI – criptomoneda Dai [DAI]
- KSM – criptomoneda Kusama [KSM]
- HBAR – criptomoneda Hedera [HBAR]
- DCR – criptomoneda Decred [DCR]
- SNX – criptomoneda Synthetix [SNX]
- EGLD – criptomoneda Elrond [EGLD]
- DASH – criptomoneda Dash [DASH]
- SUSHI – criptomoneda Sushi [SUSHI]
- ETC – criptomoneda Ethereum Classic [ETC]
- ZEC – criptomoneda Zcash [ZEC]
- BAT – criptomoneda Basic Attention Token [BAT]
- ZIL – criptomoneda Zilliqa [ZIL]
- RVN – criptomoneda Ravencoin [RVN]
- MATIC – criptomoneda Polygon [MATIC]
- COMP – criptomoneda Compound [COMP]
- MKR – criptomoneda Maker [MKR]
- ENJ – criptomoneda Enjin [ENJ]
- GRT – criptomoneda The Graph [GRT]
- ICX – criptomoneda ICON [ICX]
- CEL – criptomoneda Celsius [CEL]
- BNT – criptomoneda Bancor [BNT]
- MANA – criptomoneda Decentraland [MANA]
- YFI – criptomoneda yearn.finance [YFI]
- SC – criptomoneda Siacoin [SC]
- DGB – criptomoneda DigiByte [DGB]
- FLOW – criptomoneda Flow [FLOW]
- WAVES – criptomoneda Waves [WAVES]
- REV – criptomoneda Revain [REV]
- ZRX – criptomoneda 0x [ZRX]
- REN – criptomoneda Ren [REN]
- NEAR – criptomoneda NEAR Protocol [NEAR]
- KABY – criptomoneda Kaby Arena [KABY]
- BSV – criptomoneda Bitcoin SV [BSV]
- XEM – criptomoneda NEM [XEM]
- BUSD – criptomoneda Binance USD [BUSD]
- CHZ – criptomoneda Chiliz [CHZ]
- HT – criptomoneda Huobi Token [HT]
- LEO – criptomoneda UNUS SED LEO [LEO]
- TFUEL – criptomoneda Theta Fuel [TFUEL]
- BTT – criptomoneda BitTorrent [BTT]
- NEXO – criptomoneda Nexo [NEXO]
- UMA – criptomoneda UMA [UMA]
- OMG – criptomoneda OMG Network [OMG]
- CELO – criptomoneda Celo [CELO]
- LRC – criptomoneda Loopring [LRC]
- NANO – criptomoneda Nano [NANO]
- 1INCH – criptomoneda 1inch [1INCH]
- QTUM – criptomoneda Qtum [QTUM]
- CRV – criptomoneda Curve DAO Token [CRV]
- OCEAN – criptomoneda Ocean Protocol [OCEAN]
- SAND – criptomoneda The Sandbox [SAND]
- AXS – criptomoneda Axie Infinity [AXS]
- CUBE – criptomoneda Somnium Space [CUBE]
- HERO – criptomoneda Metahero [HERO]
- ATLAS – criptomoneda Star Atlas [ATLAS]
- SHIB – criptomoneda Shiba Inu [SHIB]
- FTM – criptomoneda Fantom [FTM]
- ICP – criptomoneda Internet Computer [ICP]
- HNT – criptomoneda Helium [HNT]
- KLAY – criptomoneda Klaytn [KLAY]
- GALA – criptomoneda Gala [GALA]
- CAKE – criptomoneda PancakeSwap [CAKE]
- ONE – criptomoneda Harmony [ONE]
- STX – criptomoneda Stacks [STX]
- QNT – criptomoneda Quant [QNT]
- AR – criptomoneda Arweave [AR]
- XEC – criptomoneda eCash [XEC]
- AMP – criptomoneda Amp [AMP]
- KDA – criptomoneda Kadena [KDA]
- RUNE – criptomoneda THORChain [RUNE]
- XDC – criptomoneda XDC Network [XDC]
- HOT – criptomoneda Holo [HOT]
- IOTX – criptomoneda IoTeX [IOTX]
- IMX – criptomoneda Immutable X [IMX]
- LPT – criptomoneda Livepeer [LPT]
- VGX – criptomoneda Voyager Token [VGX]
- SCRT – criptomoneda Secret [SCRT]
- AUDIO – criptomoneda Audius [AUDIO]
- ANKR – criptomoneda Ankr [ANKR]
- ALPHA – criptomoneda Alpha Finance Lab [ALPHA]
- ANT – criptomoneda Aragon [ANT]
- ARPA – criptomoneda ARPA Chain [ARPA]
- BAL – criptomoneda Balancer [BAL]
- BAND – criptomoneda Band Protocol [BAND]
- FARM – criptomoneda Harvest Finance [FARM]
Investițiile în criptoactive sunt extrem de volatile și nereglementate în unele țări din UE. Nu există protecție pentru consumatori. Se pot aplica taxe pe profituri.
Criptomonede adăugate recent
- VR - criptomonede Victoria VR [VR]
- APE - criptomoneda Ape Coin [APE]
- GMT - criptomoneda Stepn [GMT]
- RNDR - criptomoneda Render Token [RNDR]
- ACA - criptomoneda Acala [ACA]
- CVX - criptomoneda Convex Finance [CVX]
- USDN - criptomoneda Neutrino USD [USDN]
- PAX - criptomoneda Paxos Standard [PAX]
- AGLD - criptomoneda Adventure Gold [AGLD]
- AERGO - criptomoneda Aergo [AERGO]
- TON - criptomoneda Toncoin [TON]
Toate criptomonedele →
(i) Verifică lista criptomonedelor după capitalizarea de piață.